El casament del Navin i la Sara: Una celebració hindú

Publicado el 16/08/2017

En Navin, procedent de l'Índia, i la Sara, una núvia sueca, van decidir contreure matrimoni a Can Magí, celebrant amb nosaltres el segon dia d'una tradició que acostuma a durar tres.

De la mà de l'equip de Marry me in Spain, dirigit per la Carole Bipat, el seu casament va estar ple de rituals i tradicions índies que van omplir tot l'espai de color, encara que amb matisos rústics proposats per la núvia, poc usuals en aquest tipus de noces tan exòtiques.

Després de la cerimònia, presidida per un elegant Mandap blanc, els convidats van passar al jardí lateral, on els esperava un fantàstic aperitiu presentat una vegada més per la gastronomia d’en Bembi, que van realitzar un treball espectacular sorprenent a tots els convidats amb l'artesania i el sabor d'uns plats que ens van traslladar a l'Índia més popular. Alguna vegada heu vist com es prepara el pa Naan en directe?

En el Saló de Vidre les parets es van vestir de rosa i, en posar-se el Sol, es va descobrir el sostre, es van apagar les llums, i vam deixar que les bombetes de les garlandes il·luminessin el banquet per sí soles.

Una nit màgica i una oportunitat molt bonica per aprendre noves tradicions i connectar amb altres cultures. Cada casament és un món!

 

 

Gastronomía hindú – Bembi

Organización de la boda – Marry me in Spain

Floristería – La Florería

Sonido e iluminación – Atmosferas


Can Magí, Avenida de Can Magí, 5 Sant Cugat del Vallès